kontakt

Redaktionen kan kontaktes nemt på denne"formular" :

 
 
 

"formularen" er nok mest anvendelig til en hurtig besked uden at du skal åbne dit eget mailsystem - bemærk at der ikke kan vedhæftes dokumenter.

 

I andre tilfælde bedes mailadressen kb@roskildesudvikling.dk benyttet, og her kan du naturligvis vedhæfte dine eventuelle bidrag i form af tekst eller billeder - og vi glæder os allerede !

 

Det vil være ønskværdigt, om billeder fremsendes i "stor størrelse" ( ½-2 MB) - dels for at kunne arkivere i bedst mulig kvalitet, og ikke mindst for at kunne vise kvalitetsmæssigt gode forstørrede udgaver af billederne på hjemmesiden - men der skal heller ikke herske tvivl om at vi hellere vil ha' et unikt billede i en relativt lav kvalitet end at gå glib af noget spændende !

 

Denne hjemmeside er et hobby-projekt båret af frivillig indsats, så der er ikke altid nogen der møder op på "kontoret" og ser på dagens post - ferie og andet fravær kan absolut forekomme - men redaktionen vil naturligvis gøre sit bedste for at kommunikationen bliver både god og rimelig hurtig.